geldcoaching

WIL JE MET ONS KENNISMAKEN?

Trainingen

Coaches, therapeuten, trainers; we staan er om bekend dat we graag (veel) geld uitgeven aan opleidingen. Een nieuwe cursus hier, een bijscholing daar. We vergroten graag onze vakkennis (en daarmee ons zelfvertrouwen) en daar geld aan uit geven voelt als een juiste investering. Daarbij wordt nog wel eens vergeten dat je ook tijd en geld mag (moet!) besteden aan het verbeteren van ondernemersvaardigheden. Ook dát is een juiste investering!

Ons aanbod trainingen en masterclasses is er op gericht jou een goede ondernemer te maken. Zodat je ook op dat vlak meer zelfvertrouwen krijgt. En een bloeiende, waardevolle, onafhankelijke praktijk kunt opbouwen.

Online workshop ‘Niet buffelen, maar bufferen’

 • 2024 iedere 2e woensdag van de maand
 • €79 excl. 21% btw
 • leer het hoe en waarom van Grip op Geld
 • ga daarna zelf aan de slag

klik hier voor meer informatie


Masterclass Focus op Geld

 • op aanvraag – 12:30 -17:00 uur
 • 4,5 uur plezier maken met geld
 • locatie: Delftlaan 327 Haarlem
 • minimaal 2 – maximaal 6 deelnemers

klik hier voor meer informatie


Grip op Geld – 6 maanden programma

 • deelname aan de masterclass Focus op Geld
 • deepdivesessie – éen op éen
 • 1 sessie geldcoaching – éen op éen
 • 4 online groepsbijeenkomsten
 • nog meer waarde voor je geld!
 • locatie: Delftlaan 327 Haarlem
 • start op aanvraag

klik hier voor meer informatie

 

 

 

Deepdive Focus op Geld

Natuurlijk kan het zijn dat je na het volgen van de masterclass of de online workshop zelf aan de slag gaat met je winstplan en het openen van bankrekeningen.

En soms is het fijn om de volgende stap samen te doen. Vooral als je voor meerdere jaren moet sparen voor belastingaanslagen. Of als je al veel geld op 1 of 2 rekeningen hebt staan en je niet weet hoe je dat geld moet meenemen in de verdeling van de nieuwe potjes.

Tijdens de Deep Dive duiken we er samen in!

klik hier voor meer informatie


1-daagse training Cijfers en Geld

 • ochtend: leer spelenderwijs het verhaal van jouw cijfers lezen en begrijpen
 • middag: masterclass Grip op Geld (zie voor meer informatie ook Focus op Geld)
 • minimaal 4 – maximaal 6 deelnemers

klik hier voor meer informatie


De reis van de ondernemer

Iedere ondernemer en onderneming maakt op zijn eigen tijd en manier gelijke levensfasen door. In iedere fase is iets anders nodig. Hoe fijn is om te weten waar op de reis je je nú bevindt, zodat je je kunt voorbereiden op de volgende fase.

In deze workshop tekent Mariëtte de levenslijn, waarna het jou duidelijk wordt in welke levensfase jij nu zit. En wat er voor je ligt.
Zodra dat helder is gaan we aan de slag: wat voel je nu, welke muren kom je tegen en wat is er nodig om die te slechten, waar zitten eventuele blokkades die het proces vertragen?

Deelnemers aan deze workshop zeiden hierover:

“Met veel enthousiasme, een heel duidelijk en inzichtelijk verhaal, ga je met concrete handvatten de deur uit om je reis voort te zetten.”

“Het meest nuttige inzicht voor mij was het besef waar ik sta in de reis en wat ik te doen heb.”

“Ik was verrast dat de reis zo herkenbaar is; en begrijp nu beter in welke fase ik zit als ondernemer en dat het daraom logisch is wat er nu speelt.”

op aanvraag


De dag van de gelukkige ondernemer

Als ondernemer ben je pas écht in je element als dat wat jij het allerleukst vindt om te doen samenvalt met jouw talenten en het verdienen van geld.
Maar wat als je wel geld verdient, maar niet (meer) leuk vindt wat je doet? Of je hebt juist heel erg veel plezier in je werk, maar verdient geen stuiver (of te weinig stuivers); het wil maar niet lekker stromen.

Tijdens de dag van de ondernemer ga je samen met Mariëtte op zoek naar jouw ‘sweet spot’. Het punt waarop alles samenvalt en je kunt zeggen; ja, als ik mijn bedrijf zo inricht dan maakt mij dat gelukkig! Dan haal ik er voldoening uit, zowel in plezier, energie en geld.

Een gelukkige ondernemer aan het einde van de dag:

“Ondernemen blijkt toch een heel persoonlijk iets. Iets dat uit je hart komt. Geld is makkelijk, maar met passie aan je zaak werken is het aller aller belangrijkst. En juist naar dat stukje passie ben ik op zoek gegaan tijdens deze sessie met Mariette. Het werd een dag plezier maken, (persoonlijke) verhalen delen en op zoek naar de BLIJ in jezelf. Mariette wist de verhalen en talenten moeiteloos te vertalen naar een concrete visie en praktische vervolgstappen. Want het klinkt misschien wat zweverig, maar ik weet beter dan ooit wat ik moet doen!”

op aanvraag

 

Ons waardevolle aanbod

Neem contact met ons op