WIL JE MET ONS KENNISMAKEN?

Grip op Geld

6 maanden Grip op Geld

Los van jouw persoonlijke ‘why’ zou de missie ‘geld verdienen’ op nr. 1 moeten staan. Een praktijk heeft immers geen bestaansrecht zonder dat er winst wordt gemaakt!

Geld is bij uitstek een goed uitgangspunt om de onderneming vorm te geven. Inzicht in cijfers en geld vormt het fundament voor strategie en een gericht actieplan.

Geld in potjes geeft rust; zoals je een bestekla organiseert om nooit mis te grijpen, zo kun je ook jouw geld organiseren door verschillende bankrekeningen te gebruiken. Gemak dient de mens!

Het toekennen van doelen aan geld dat binnenkomt zorgt voor een autonoom en zelfstandige praktijk. Het zorgt voor (zelf)vertrouwen en onafhankelijkheid. Om te beginnen jouw eigen salaris. Weet jij al hoeveel je nodig hebt en hoeveel je per uur verdient?

Aan geld kleeft vaak angst, taboes en beperkende gedachtes. Het CijferParadijs zorgt voor veiligheid en plezier zodat geld weer aangekeken en omarmd kan worden.

Resultaat binnen 6 maanden: 

 • mindswitch: weten waarom werken aan de onderneming belangrijk is
 • zin in en zicht op de toekomst
 • inzicht in cijfers
 • (weer) met plezier omgaan met geld
 • angst voor geld en cijfers de baas
 • een financieel gezond bedrijf

ik doe mee!

Inhoud:

 • masterclass, maximaal 4 deelnemers
 • 1-op-1 deepdive Focus op Geld
 • 1-op-1 sessie geldcoaching
 • 4x een maandelijkse online meeting in groepsverband

Masterclass :

 • Theorie over het geldverdeelsysteem
 • Geldspel
 • Maken van een winstplan
 • Doelen stellen
 • Verdeelpercentages bepalen

Deepdive :

 • Finetunen winstplan
 • Berekening belastingaanslagen op maat
 • Doelen onder de loep: wat is belangrijk en wat wil jij écht
 • Praktisch aan de slag met bankrekeningen en geld verdelen

Geldcoaching :

 • Werkelijke cijfers versus winstplan
 • Klankbord: waar loop je tegen aan?

ik meld me aan!

Starten:

 • 7 juli 2023
 • 12:30 – 17:00

Delftlaan 327 Haarlem

Maximaal 6 deelnemers per masterclass

Investering: € 849 excl. 21% btw en krijg het FEEM magazineboek ‘Verlangen’ ter waarde van €19,95 cadeau! Zo lang onze voorraad strekt.

 

Referenties

Roos van Harderwijk

“Administratie & geld. Ik vind het ingewikkeld en gewoon niet leuk. Tanja en Mariëtte hebben mij geholpen dit scherp te krijgen”

Roos van Harderwijk

Eva Cornet

“Mariëtte coacht je op een prettige manier zodat je meer focus je onderneming kunt aanbrengen en beter je ideale klant kunt bepalen. Echt een aanrader!”

Eva Cornet

Rob Nierop

“Het CijferParadijs werkt al jaren samen met Snelstart. Als klant word je op een fijne manier en echt als mens en ondernemer ondersteund. Geen administratie stress meer en alle focus op de toekomst!”

Rob Nierop

Annemiek Beets

“Ik ging open de training in. Heb me weer over grenzen heen gezet; heb nu inzicht in mijn eigen cijfers. Ik kan een training door Tanja zeker aanraden aan anderen!”

Annemiek Beets

Sanna Langereis

“Een hele fijne middag ‘Grip op Geld’ heb ik mogen volgen. Eindelijk echt overzicht over de financiën van mijn onderneming. Ik weet nu welke stappen ik wil nemen dit jaar en wat ik te doen heb om te gaan groeien. Ik begin cijfers leuk te vinden!”

Sanna Langereis

Ben Prins

“In de masterclass merkte ik al dat cijfers concreter zijn en ook dat er meer overzicht is. De sfeer was heel open en informeel. Heel fijn! Dat maakt de lastige cijferwereld veel toegankelijker”

Ben Prins

Jolanda de Jong

“Na de masterclass Grip op Geld ben ik zekerder geworden om mijn bedrijf verder te helpen. Ik ben de geldcoaches erg dankbaar voor deze kans en raad het iedereen aan. Professioneel en ze geven je vertrouwen, ook als je weinig met boekhouden en geld hebt”

Jolanda de Jong

Laura Grüntjens

“Mariëtte vertelt lekker, helder en vooral enthousiast. Het meest nuttige van de online workshop vond ik de verschillende rekeningen openen. Dat was echt een eye-opener!”

Laura Grüntjens

Charlotte Puyman

“Ik vond het een heel zinvolle en waardevolle middag! De masterclass Grip op Geld biedt het inzicht om met meer vertrouwen en gevoel van vrijheid uitgaven te plannen”

Charlotte Puyman

Odette

“Tanja creeert een open, veilige warme sfeer in de masterclass. Door spaardoelen helder te krijgen wordt het makkelijker en leuker!”

Odette

Annemieke Jongbloed

“De masterclass was helder met een goede opbouw, persoonlijk en uitdagend. ik ben nu in staat realistische doelen te stellen.”

Annemiek Beets

Ingrid Boot

“Ik werk al behoorlijk wat jaren als ondernemer, maar al die jaren vond ik het lastig om een goed overzicht te krijgen in mijn financiële administratie. ik deed maar wat …beetje sparen , rekeningen betalen , best ok. Deze workshop met Tanja heeft mij alle tools gegeven waarmee ik volledig aan de slag kan.”

Ingrid Boot

Miriam van der Zee

“Ik ben weer wakker geschud en aan het denken gezet”

Miriam van der Zee

Yara van den Eertwegh

“Mijn wens was meer zekerheid ervaren in overzicht hebben op mijn financiën, weten dat mijn administratie klopt. En hoe ik kan omgaan met verschillende potjes en geld opzij leggen. De excel tool en het gedachtegoed van Profit First biedt mij dat nu”

Yara van den Eertwegh

Guy Klooster

“Ik ben erg tevreden met de samenwerking en het contact met Ellen. Ik probeer alles op de juiste posten te boeken, Ellen corrigeert waar nodig. Tot op heden erg tevreden, raad het iedereen aan”

Guy Klooster

Jelle Batteram

“Je voelt je bij Tanja ontzettend op je gemak terwijl het voor toch vrij persoonlijke materie is.”

Jelle Batteram

Marcella van Doorn

“Als zelfstandig ondernemer maak ik gebruik van de diensten van Het CijferParadijs. Ik ben supertevreden. Werken met het programma Snelstart waardoor boekhouden weer leuk word en mij niet veel tijd kost. Yvonne is de stille motor: bescheiden en op de achtergrond verzorgt zij de BTW-aangifte en reageert ze op vragen tussendoor. Betrouwbaar en degelijk!”

Marcella van Doorn

Linda Hof

“Bij Tanja heb ik de masterclass Grip op Geld gevolgd. Een fijne middag vol goede inzichten! Echt een aanrader!”

Linda Hof

Evie Daniels

“Mariëtte weet je als ondernemer enthousiast te maken voor cijfers. Ik heb nu goed overzicht over mijn financiën en en ga veel planmatiger en efficiënter te werk. En zo wordt mijn onderneming steeds gezonder, op alle terreinen”

Evie Daniels

Jacklin Goverde

“Het is voor mij een verademing dat ik het niet alleen hoef te doen. Want je kan dingen wel snappen maar het voor jezelf doen is een heel ander verhaal, daarvoor moet je gewoon met een expert samenwerken. Zoals de toppers van Het CijferParadijs!”

Jacklin Goverde

Jose Koster

“Zo blij dat ik door Het CijferParadijs wordt ondersteund bij mijn financieel management! Deze vrouwen verstaan hun vak en weten het concept ‘boekhouden’ ook nog eens zo te brengen dat je er bijna zin in krijgt. Nu ik zicht heb op mijn financiële stromen heb ik veel meer rust”

Jose Koster

Richard Wolfe

“…. Pijn… ondernemerspijn…. het ging eigenlijk heel goed met mijn bedrijf als je keek naar de klanttevredenheid maar toch was wat er onder de streep over bleef jaar na jaar teleurstellend. Dankzij de dames van Het CijferParadijs en hun begeleiding in de Grip op Geld methode scoor ik als ondernemer duidelijk een hoger cijfer en een rustigere vakantie”

Richard Wolfe

Loes Kamst

“Ik kwam naar de trainingsdag voor inzicht en om kracht op te doen. Het was een dag vol inspiratie. Tanja was zeer duidelijk en rustig.”

Loes Kamst

Mary Nap

“Dit ging veel dieper dan kennis van geld. Moneymindset! Leuk om met het geldspel de inkomsten en kosten van je eigen bedrijf duidelijk te maken. Inzicht in je financiën is heel belangrijk.”

Mary Nap

Jolanda Schut

“Ik wilde graag meer inzicht in cijfers. Het was fijn om tijdens de training meer kennis op te doen. Bijvoorbeeld het verschil tussen cijfers en geld. Dank je wel Tanja!”

Jolanda Schut

Raymond & Linda

“We waren erg nieuwsgiering naar de training Cijfers & Geld en de dag heeft aan alle verwachtingen voldaan. Het inzicht dat meer ondernemers met dezelfde problemen zitten. En dat we cijfers best wel goed begrijpen! Het was een leerzame dag en we kunnen de training van harte aanbevelen.”

Raymond en Linda

Neem contact met ons op