Grip op Geld

Grip op Geld

Het CijferParadijs leert jou jouw geld te managen met een systeem dat is gebaseerd op het boek Profit First van Femke Hogema. Met 1 blik op je bankrekeningen weet jij hoe jouw bedrijf er financieel voor staat.

Grip op Geld zorgt voor een vast salaris, voldoende cash om alle noodzakelijke bedrijfskosten te betalen (incl. een buffer van tenminste 3 maanden) en voor een spaarpot voor de belastingdienst. Geen verrassingen achteraf!

Grip op Geld is het hebben van een plán! Het zorgt er voor dat jij kan doen wat je wilde doen toen jij je bedrijf begon; mensen helpen, jouw dromen waarmaken, geld verdienen.

Grip op Geld is voor ondernemers die trots zijn op hun bedrijf, maar de punten op de (financiële) i willen zetten: een vast salaris, een winstuitkering, een spaarpot voor toekomstige investeringen, een buffer voor moeilijke tijden en begrip van cijfers.

Grip op Geld is noodzakelijk voor ondernemers die problemen ervaren met hun liquiditeit (cashflow): als er geld te weinig binnen komt of te veel uit gaat.

Grip op Geld ook voor startende ondernemers om direct vanaf het begin een gezonde basis te bouwen zodat jij je dromen waar kunt gaan maken.

Inzicht:

  • moet ik meer omzet maken voor het salaris dat ik wil verdienen?
  • welke kosten zijn noodzakelijk en waar kan ik bezuinigen?
  • betalen mijn klanten wel op tijd?
  • durf ik wel voldoende te vragen voor mijn producten en diensten?
  • wat is eigenlijk mijn relatie met geld?
  • welke missie wil ik leven en hoeveel geld is daar voor nodig?
  • werk ik voor mijn bedrijf, of werkt het bedrijf voor mij?

 

Samen met jouw financieel businesscoach neem jij die vragen onder de loep die jou van alles over jouw bedrijf vertellen. Je gaat je op de toekomst richten, in plaats van ad hoc in het hier en nu geld uit te geven. 

Grip op jouw geld: dat wil jij toch zeker ook?!

Ik wil graag een afspraak voor meer informatie