geldcoaching

WIL JE MET ONS KENNISMAKEN?

Over ons

Het CijferParadijs bestaat inmiddels 15 jaar en wordt met veel plezier gerund door Tanja. Het complete team bestaat uit 4 toppers. En ze hebben allemaal de mooie combinatie van passie voor de mens en passie voor cijfers & geld.

HET CIJFERPARADIJS

De geweldige naam is bedacht door Jaco, de man van Tanja, na een 🍺 biertje of 2 (3?). De eerste jaren voorzien van de slogan ‘wij maken het wél leuker’ (in tegenstelling tot de belastingdienst), en nu ‘jouw groei houdt ons bezig’.

En dat is ook precies hoe wij samen willen werken. Met iedereen die ons waardevoller maakt, zodat wij op onze beurt jou weer waardevoller kunnen maken, zodat jij…….. je snapt ‘m.

WAT ONS ONDERSCHEIDT

Wat ons onderscheidt van andere kantoren is de combinatie cijfers en geld. De cijfers op dat saaie bonnetje waren per slot van rekening eerst jouw “zuur verdiende” euro’s. En het is helemaal niet saai om goed in de gaten te houden waar die euro’s blijven. En vooral om van te voren al te bedenken hoeveel euro’s er nodig zijn om daar weer cijfers van te maken. Dáar willen wij jou van bewust maken. Op een gelijkwaardige manier. En organisch als we zijn, kunnen we onze trainingen ook op maat aanbieden. Bijvoorbeeld voor jou en je intervisiegroep.

Waar Tanja graag met jou vooruit kijken, zorgen Ellen en Yvonne voor het fundament van jouw boekhouding. En zorgen ze voor jouw fiscale aangiftes. Want tja, linksom of rechtsom wil de belastingdienst ook nog wat van ons.

Hieronder stellen we ons aan je voor.

Tanja (okt. ’71) | eigenaar
Iedereen heeft het recht zichzelf te kunnen zijn, ook in ondernemerschap. Tanja geeft die ruimte aan alle deelnemers in haar geldcoaching, waarbij ze een uitdaging niet uit de weg gaat. Bewust maken van wat ‘vast’ zit, doorvragen en beperkende overtuigingen op tafel brengen. Dat is haar kracht. Ze is naast geldcoach en boekouder ook vriendin van Jaco, moeder van Eline & Bas en oma van Jame. Ze woont in IJmuiden met een boshuisje in Speuld. Manifesting Generator emotionele autoriteit met 5/1 profiel.

Ellen (nov. ’74) | boekhouder
Ellen houdt van puzzelen. In aangiftes verbindt ze met volharding de fiscale lijnen en haalt ze er uit wat er in zit. Thuis is ze uren zoet met het maken van grote legpuzzels. Ellen is zorgzaam. Altijd gefocust om het beste werk af te leveren, met hart voor haar klant.  Ellen woont in Uithoorn met haar man Stephan en zoons Tim en Ryan. In haar vrije tijd druk met haar 5 katten, vriendinnen en familie. Projector emotionele autoriteit met 4/6 profiel.

Yvonne (mrt. ’77) | boekhouder
Voor zo’n goede boekhouder is Yvonne enorm creatief; in haar werk wel binnen de lijnen van de regelgeving. Na werktijd treedt ze buiten de lijnen. Zij ontwerpt en tekent mandala’s en doet aan mixed media. Een creatief proces, nu zonder vaste kaders. Yvonne is recht door zee, gestructureerd, secuur en zorgzaam. Met haar kat Pixar woont zij in Ede. Yvonne houdt veel van kunst en cultuur, bezoekt graag steden, musea en theaters. Manifesting Generator sacrale autoriteit met 4/6 profiel.

 


Samenwerkingspartners

Mariette  (juni ’71) | geldcoach
Praktisch, concreet en realistisch typeren Mariëtte. Tegelijkertijd creatief in het bedenken van oplossingen en associaties. Iedereen heeft het recht op een moeiteloos leven; Ze kijkt efficiënt naar processen om deze te versimpelen. Zij is een energieke en veelzijdige generalist. Woonachtig in Haarlem, getrouwd met Albert Jan en moeder van Ella & Madelief. In haar vrije tijd loopt, leest en danst ze. Manifesting Generator sacrale autoriteit met 3/5 profiel.


 

Het CijferParadijs is aangesloten bij Bewust Haarlem.

Verschilmaker en co-auteur bij Feem Magazine

DISC gecertificeerd

Ons waardevolle aanbod

Referenties

Richard Wolfe

“…. Pijn… ondernemerspijn…. het ging eigenlijk heel goed met mijn bedrijf als je keek naar de klanttevredenheid maar toch was wat er onder de streep over bleef jaar na jaar teleurstellend. Dankzij de dames van Het CijferParadijs en hun begeleiding in de Grip op Geld methode scoor ik als ondernemer duidelijk een hoger cijfer en een rustigere vakantie”

Richard Wolfe

Annemiek Beets

“Ik ging open de training in. Heb me weer over grenzen heen gezet; heb nu inzicht in mijn eigen cijfers. Ik kan een training door Tanja zeker aanraden aan anderen!”

Annemiek Beets

Rob Nierop

“Het CijferParadijs werkt al jaren samen met Snelstart. Als klant word je op een fijne manier en echt als mens en ondernemer ondersteund. Geen administratie stress meer en alle focus op de toekomst!”

Rob Nierop

Miriam van der Zee

“Ik ben weer wakker geschud en aan het denken gezet”

Miriam van der Zee

Sanna Langereis

“Een hele fijne middag ‘Grip op Geld’ heb ik mogen volgen. Eindelijk echt overzicht over de financiën van mijn onderneming. Ik weet nu welke stappen ik wil nemen dit jaar en wat ik te doen heb om te gaan groeien. Ik begin cijfers leuk te vinden!”

Sanna Langereis

Linda Hof

“Bij Tanja heb ik de masterclass Grip op Geld gevolgd. Een fijne middag vol goede inzichten! Echt een aanrader!”

Linda Hof

Jolanda Schut

“Ik wilde graag meer inzicht in cijfers. Het was fijn om tijdens de training meer kennis op te doen. Bijvoorbeeld het verschil tussen cijfers en geld. Dank je wel Tanja!”

Jolanda Schut

Vincent Voorduin

“Mariëtte en Tanja hebben mij geholpen om mijn cash flow in kaart te brengen. Door te werken met het CijferParadijs werd voor mij duidelijk waar kansen lagen tot (financiële) groei en waar ik eventueel kon besparen op kosten. Het heeft mijn ontwerpbureau een enorme boost geven en meer plezier  in het werken met geld. Ik beveel ze van harte aan.”

Vincent Voorduin

Raymond & Linda

“We waren erg nieuwsgiering naar de training Cijfers & Geld en de dag heeft aan alle verwachtingen voldaan. Het inzicht dat meer ondernemers met dezelfde problemen zitten. En dat we cijfers best wel goed begrijpen! Het was een leerzame dag en we kunnen de training van harte aanbevelen.”

Raymond en Linda

Charlotte Puyman

“Ik vond het een heel zinvolle en waardevolle middag! De masterclass Grip op Geld biedt het inzicht om met meer vertrouwen en gevoel van vrijheid uitgaven te plannen”

Charlotte Puyman

Evie Daniels

“Mariëtte weet je als ondernemer enthousiast te maken voor cijfers. Ik heb nu goed overzicht over mijn financiën en en ga veel planmatiger en efficiënter te werk. En zo wordt mijn onderneming steeds gezonder, op alle terreinen”

Evie Daniels

Jolanda de Jong

“Na de masterclass Grip op Geld ben ik zekerder geworden om mijn bedrijf verder te helpen. Ik ben de geldcoaches erg dankbaar voor deze kans en raad het iedereen aan. Professioneel en ze geven je vertrouwen, ook als je weinig met boekhouden en geld hebt”

Jolanda de Jong

Roos van Harderwijk

“Administratie & geld. Ik vind het ingewikkeld en gewoon niet leuk. Tanja en Mariëtte hebben mij geholpen dit scherp te krijgen”

Roos van Harderwijk

Eva Cornet

“Mariëtte coacht je op een prettige manier zodat je meer focus je onderneming kunt aanbrengen en beter je ideale klant kunt bepalen. Echt een aanrader!”

Eva Cornet

Annemieke Jongbloed

“De masterclass was helder met een goede opbouw, persoonlijk en uitdagend. ik ben nu in staat realistische doelen te stellen.”

Annemiek Beets

Jacklin Goverde

“Het is voor mij een verademing dat ik het niet alleen hoef te doen. Want je kan dingen wel snappen maar het voor jezelf doen is een heel ander verhaal, daarvoor moet je gewoon met een expert samenwerken. Zoals de toppers van Het CijferParadijs!”

Jacklin Goverde

Mary Nap

“Dit ging veel dieper dan kennis van geld. Moneymindset! Leuk om met het geldspel de inkomsten en kosten van je eigen bedrijf duidelijk te maken. Inzicht in je financiën is heel belangrijk.”

Mary Nap

Ingrid Boot

“Ik werk al behoorlijk wat jaren als ondernemer, maar al die jaren vond ik het lastig om een goed overzicht te krijgen in mijn financiële administratie. ik deed maar wat …beetje sparen , rekeningen betalen , best ok. Deze workshop met Tanja heeft mij alle tools gegeven waarmee ik volledig aan de slag kan.”

Ingrid Boot

Yara van den Eertwegh

“Mijn wens was meer zekerheid ervaren in overzicht hebben op mijn financiën, weten dat mijn administratie klopt. En hoe ik kan omgaan met verschillende potjes en geld opzij leggen. De excel tool en het gedachtegoed van Profit First biedt mij dat nu”

Yara van den Eertwegh

Anne-Marije van Riet

“Inzicht in cijfers geeft plezier, waardoor geld een andere lading krijgt!”

Anne-Marije van Riet

Odette

“Tanja creeert een open, veilige warme sfeer in de masterclass. Door spaardoelen helder te krijgen wordt het makkelijker en leuker!”

Odette

Guy Klooster

“Ik ben erg tevreden met de samenwerking en het contact met Ellen. Ik probeer alles op de juiste posten te boeken, Ellen corrigeert waar nodig. Tot op heden erg tevreden, raad het iedereen aan”

Guy Klooster

Laura Grüntjens

“Mariëtte vertelt lekker, helder en vooral enthousiast. Het meest nuttige van de online workshop vond ik de verschillende rekeningen openen. Dat was echt een eye-opener!”

Laura Grüntjens

Jelle Batteram

“Je voelt je bij Tanja ontzettend op je gemak terwijl het voor mij toch vrij persoonlijke materie is.”

Jelle Batteram

Ben Prins

“In de masterclass merkte ik al dat cijfers concreter zijn en ook dat er meer overzicht is. De sfeer was heel open en informeel. Heel fijn! Dat maakt de lastige cijferwereld veel toegankelijker”

Ben Prins

Angelique Goos

“De potjes helpen mij overzicht te behouden!”

Angelique Goos

Loes Kamst

“Ik kwam naar de trainingsdag voor inzicht en om kracht op te doen. Het was een dag vol inspiratie. Tanja was zeer duidelijk en rustig.”

Loes Kamst

Marcella van Doorn

“Als zelfstandig ondernemer maak ik gebruik van de diensten van Het CijferParadijs. Ik ben supertevreden. Werken met het programma Snelstart waardoor boekhouden weer leuk word en mij niet veel tijd kost. Yvonne is de stille motor: bescheiden en op de achtergrond verzorgt zij de BTW-aangifte en reageert ze op vragen tussendoor. Betrouwbaar en degelijk!”

Marcella van Doorn

Jose Koster

“Zo blij dat ik door Het CijferParadijs wordt ondersteund bij mijn financieel management! Deze vrouwen verstaan hun vak en weten het concept ‘boekhouden’ ook nog eens zo te brengen dat je er bijna zin in krijgt. Nu ik zicht heb op mijn financiële stromen heb ik veel meer rust”

Jose Koster

Neem contact met ons op