geldcoaching

WIL JE MET ONS KENNISMAKEN?

Boekhouding

Wij maken het wel leuker!

De boekhouding van een zzp’er, een coach, therapeut, of trainer is doorgaans niet zo complex. Werk je alleen met particuliere klanten en zonder contract met een zorgverzekeraar, dan hoef je soms niet eens facturen te maken. 

Wellicht houd je daarom je cijfers bij in excel. De praktijk wijst uit dat dat vaak foutgevoelig is. Een foutje bij het overtypen van gegevens is zo gemaakt. Een btw-bedrag verkeerd berekend. En doordat de boekingen van je bankrekening niet zijn gekoppeld, zou je ook zo maar eens een bonnetje kunnen vergeten.

Het kan ook zijn dat je al de beslissing hebt genomen om de boekhouding uit te besteden aan een kantoor, maar dat jij geen toegang hebt tot de administratie. Waardoor je geen inzicht hebt en afhankelijk bent van een ander voor informatie over de cijfers van jóuw onderneming!

Door zelf met een online geautomatiseerd boekhoudprogramma te werken ben jij eigenaar van je eigen boekhouding, cijfers en geldstromen. En houd jij de regie in eigen hand. Factureren, bonnen scannen en herkennen, de bankbetalingen afboeken….easy peasy!  Waar het spannend wordt zijn de fiscale regels. De belastingdienst als een streng stemmetje in je hoofd. Je bent immers géen boekhouder, laat staan een fiscalist.

DE BOEKHOUDING

Maar jij beseft wel dat het bijhouden van de boekhouding belangrijk is. Niet alleen vanwege die vervelende belastingaangiftes en deadlines, maar vooral ook omdat de cijfers in jouw boekhouding je vertellen hoe het financieel met jouw praktijk gaat. Zonder cijfers uit het verleden (en dat verleden kan zo kort bij zijn als het afgelopen kwartaal) kun jij niet toetsen of jouw winstplan gehaald is en waar je bij moet sturen. 

boekhouding

De boekhouding is dus fundamenteel, daar zijn we het wel over eens. Dat jij veel zelf kunt doen ook. 

Maar wil je behalve de boekhouding zelf doen ook rugdekking van experts, dan zijn wij er voor jou!

Maandelijks checken wij met al onze (fiscale) kennis jouw boekhouding. Maken wij correcties, stellen wij vragen, en hoogstwaarschijnlijk hebben we zelfs wel een (ongevraagd) advies voor jou. Inspireren wij je met blogs en tips-van-de-maand. En zijn wij jouw klankbord en vraagbaak. We’ve got your back! 

In tegenstelling tot de belastingdienst maken wij het dus niet alleen makkelijker, maar ook leuker! En alles met als doel: jou te laten groeien. 

Aan het einde van het jaar vatten wij alle cijfers samen tot een jaaroverzicht voor jouw aangifte inkomstenbelasting (en die van jouw fiscaal partner indien van toepassing). 

Onze kaders: 

  • Snelstart online, module inStap of inKaart 
  • Ambitieus ondernemen, en dat wil zeggen: geen loondienst ernaast, maar full focus op ondernemerschap 
  • De wil om te groeien, persoonlijk dan wel zakelijk 


Ik wil kennismaken en/of een tariefaanvraag 

Sluit hier een abonnement af bij Snelstart

Ons waardevolle aanbod

Referenties

Jolanda Schut

“Ik wilde graag meer inzicht in cijfers. Het was fijn om tijdens de training meer kennis op te doen. Bijvoorbeeld het verschil tussen cijfers en geld. Dank je wel Tanja!”

Jolanda Schut

Annemiek Beets

“Ik ging open de training in. Heb me weer over grenzen heen gezet; heb nu inzicht in mijn eigen cijfers. Ik kan een training door Tanja zeker aanraden aan anderen!”

Annemiek Beets

Richard Wolfe

“…. Pijn… ondernemerspijn…. het ging eigenlijk heel goed met mijn bedrijf als je keek naar de klanttevredenheid maar toch was wat er onder de streep over bleef jaar na jaar teleurstellend. Dankzij de dames van Het CijferParadijs en hun begeleiding in de Grip op Geld methode scoor ik als ondernemer duidelijk een hoger cijfer en een rustigere vakantie”

Richard Wolfe

Yara van den Eertwegh

“Mijn wens was meer zekerheid ervaren in overzicht hebben op mijn financiën, weten dat mijn administratie klopt. En hoe ik kan omgaan met verschillende potjes en geld opzij leggen. De excel tool en het gedachtegoed van Profit First biedt mij dat nu”

Yara van den Eertwegh

Guy Klooster

“Ik ben erg tevreden met de samenwerking en het contact met Ellen. Ik probeer alles op de juiste posten te boeken, Ellen corrigeert waar nodig. Tot op heden erg tevreden, raad het iedereen aan”

Guy Klooster

Evie Daniels

“Mariëtte weet je als ondernemer enthousiast te maken voor cijfers. Ik heb nu goed overzicht over mijn financiën en en ga veel planmatiger en efficiënter te werk. En zo wordt mijn onderneming steeds gezonder, op alle terreinen”

Evie Daniels

Raymond & Linda

“We waren erg nieuwsgiering naar de training Cijfers & Geld en de dag heeft aan alle verwachtingen voldaan. Het inzicht dat meer ondernemers met dezelfde problemen zitten. En dat we cijfers best wel goed begrijpen! Het was een leerzame dag en we kunnen de training van harte aanbevelen.”

Raymond en Linda

Jelle Batteram

“Je voelt je bij Tanja ontzettend op je gemak terwijl het voor mij toch vrij persoonlijke materie is.”

Jelle Batteram

Miriam van der Zee

“Ik ben weer wakker geschud en aan het denken gezet”

Miriam van der Zee

Marcella van Doorn

“Als zelfstandig ondernemer maak ik gebruik van de diensten van Het CijferParadijs. Ik ben supertevreden. Werken met het programma Snelstart waardoor boekhouden weer leuk word en mij niet veel tijd kost. Yvonne is de stille motor: bescheiden en op de achtergrond verzorgt zij de BTW-aangifte en reageert ze op vragen tussendoor. Betrouwbaar en degelijk!”

Marcella van Doorn

Mary Nap

“Dit ging veel dieper dan kennis van geld. Moneymindset! Leuk om met het geldspel de inkomsten en kosten van je eigen bedrijf duidelijk te maken. Inzicht in je financiën is heel belangrijk.”

Mary Nap

Loes Kamst

“Ik kwam naar de trainingsdag voor inzicht en om kracht op te doen. Het was een dag vol inspiratie. Tanja was zeer duidelijk en rustig.”

Loes Kamst

Jacklin Goverde

“Het is voor mij een verademing dat ik het niet alleen hoef te doen. Want je kan dingen wel snappen maar het voor jezelf doen is een heel ander verhaal, daarvoor moet je gewoon met een expert samenwerken. Zoals de toppers van Het CijferParadijs!”

Jacklin Goverde

Linda Hof

“Bij Tanja heb ik de masterclass Grip op Geld gevolgd. Een fijne middag vol goede inzichten! Echt een aanrader!”

Linda Hof

Jose Koster

“Zo blij dat ik door Het CijferParadijs wordt ondersteund bij mijn financieel management! Deze vrouwen verstaan hun vak en weten het concept ‘boekhouden’ ook nog eens zo te brengen dat je er bijna zin in krijgt. Nu ik zicht heb op mijn financiële stromen heb ik veel meer rust”

Jose Koster

Eva Cornet

“Mariëtte coacht je op een prettige manier zodat je meer focus je onderneming kunt aanbrengen en beter je ideale klant kunt bepalen. Echt een aanrader!”

Eva Cornet

Anne-Marije van Riet

“Inzicht in cijfers geeft plezier, waardoor geld een andere lading krijgt!”

Anne-Marije van Riet

Odette

“Tanja creeert een open, veilige warme sfeer in de masterclass. Door spaardoelen helder te krijgen wordt het makkelijker en leuker!”

Odette

Charlotte Puyman

“Ik vond het een heel zinvolle en waardevolle middag! De masterclass Grip op Geld biedt het inzicht om met meer vertrouwen en gevoel van vrijheid uitgaven te plannen”

Charlotte Puyman

Roos van Harderwijk

“Administratie & geld. Ik vind het ingewikkeld en gewoon niet leuk. Tanja en Mariëtte hebben mij geholpen dit scherp te krijgen”

Roos van Harderwijk

Laura Grüntjens

“Mariëtte vertelt lekker, helder en vooral enthousiast. Het meest nuttige van de online workshop vond ik de verschillende rekeningen openen. Dat was echt een eye-opener!”

Laura Grüntjens

Rob Nierop

“Het CijferParadijs werkt al jaren samen met Snelstart. Als klant word je op een fijne manier en echt als mens en ondernemer ondersteund. Geen administratie stress meer en alle focus op de toekomst!”

Rob Nierop

Annemieke Jongbloed

“De masterclass was helder met een goede opbouw, persoonlijk en uitdagend. ik ben nu in staat realistische doelen te stellen.”

Annemiek Beets

Sanna Langereis

“Een hele fijne middag ‘Grip op Geld’ heb ik mogen volgen. Eindelijk echt overzicht over de financiën van mijn onderneming. Ik weet nu welke stappen ik wil nemen dit jaar en wat ik te doen heb om te gaan groeien. Ik begin cijfers leuk te vinden!”

Sanna Langereis

Ingrid Boot

“Ik werk al behoorlijk wat jaren als ondernemer, maar al die jaren vond ik het lastig om een goed overzicht te krijgen in mijn financiële administratie. ik deed maar wat …beetje sparen , rekeningen betalen , best ok. Deze workshop met Tanja heeft mij alle tools gegeven waarmee ik volledig aan de slag kan.”

Ingrid Boot

Vincent Voorduin

“Mariëtte en Tanja hebben mij geholpen om mijn cash flow in kaart te brengen. Door te werken met het CijferParadijs werd voor mij duidelijk waar kansen lagen tot (financiële) groei en waar ik eventueel kon besparen op kosten. Het heeft mijn ontwerpbureau een enorme boost geven en meer plezier  in het werken met geld. Ik beveel ze van harte aan.”

Vincent Voorduin

Jolanda de Jong

“Na de masterclass Grip op Geld ben ik zekerder geworden om mijn bedrijf verder te helpen. Ik ben de geldcoaches erg dankbaar voor deze kans en raad het iedereen aan. Professioneel en ze geven je vertrouwen, ook als je weinig met boekhouden en geld hebt”

Jolanda de Jong

Ben Prins

“In de masterclass merkte ik al dat cijfers concreter zijn en ook dat er meer overzicht is. De sfeer was heel open en informeel. Heel fijn! Dat maakt de lastige cijferwereld veel toegankelijker”

Ben Prins

Angelique Goos

“De potjes helpen mij overzicht te behouden!”

Angelique Goos

Neem contact met ons op