geldcoaching

WIL JE MET ONS KENNISMAKEN?

Geldcoaching

Bomen en sparren voor groei

Alleen is maar alleen. En ook als je samenwerkt in een praktijk of maatschap kun je sámen in een kringetje blijven draaien. Een frisse blik van buiten zorgt voor nieuwe invalshoeken, overzicht en richting.

Onze geldcoaches zijn er om te bomen en sparren over jouw groei; groeien in waarde, in persoonlijke én professionele ontwikkeling, naar ontspannen ondernemen. Wij brengen zuurstof in jouw ondernemerschap. En gaan hierin verder: we helpen jou en eventueel jouw partners naar een gebalanceerd plan voor grip op geld. Hoe dit er in de praktijk uit ziet?

Eén en Eén is Drie

Uiteindelijk komen alle facetten van jouw ondernemerschap samen in het verdienen van geld:
voldoende geld overhouden begint met voldoende geld ontvangen. En voldoende geld ontvangen, hangt onder andere samen met de som van de juiste klant, de juiste dienst en het juiste tarief.

Geldcoaching

Onze geldcoaches helpen je met het overzicht, doelen stellen en inkomsten verdelen over de juiste reserveringen voor de toekomst. Zodat je met plezier en vertrouwen geld kunt verdienen en werken naar jouw stip op de horizon. En onder de streep voldoende overhoudt voor jouw salaris, de belastingdienst en alle uitgaven die nodig zijn voor jouw bedrijfsvoering. Want dat maakt dat jij financieel gezond bent. En dat komt ook jouw eigen vitaliteit ten goede.

Geïnspireerd?

Maak een afspraak met één van onze geldcoaches voor een Geldcoachsessie. Of meld je aan voor één van onze Trainingen.

Ik wil een afspraak

Ons waardevolle aanbod

Neem contact met ons op