WIL JE MET ONS KENNISMAKEN?

Veelgestelde vragen over offerte 2024

Je hebt van ons een voorstel gekregen om vanaf boekjaar 2024 met de Snelstart-module inKaart in plaats van inStap te gaan werken.

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over deze overstap.

 

wanneer moet ik overstappen van inStap naar inKaart?
Uiterlijk 2 januari 2024 upgraden wij jouw abonnement, zodat je in januari kunt starten met de boekhouding van januari.

wat houden de extra werkzaamheden in ten opzichte van werken met inStap?
Bij het controleren van de inkoopnota’s komt er een extra stapje bij om de uitgave aan een kostenpost (grootboeknummer) toe te wijzen.
En de bankmutaties moeten worden gecontroleerd: je gaat betalingen die je gedaan hebt koppelen aan facturen of een grootboeknummer. Heb je alle bonnen en facturen naar Snelstart gestuurd?

Houd je dit wekelijks bij dan kost je dit doorgaans niet meer dan een half uur. Download hier onze boekhouddiscipline-checklist

wat doet Het CijferParadijs voor mij?
Wij zijn jouw fiscale professional en zorgen er voor dat jouw boekhouding aan alle fiscale regelgeving voldoet voordat de jaarcijfers naar de belastingdienst gaan.
De boekhouding wordt periodiek gecontroleerd en gecorrigeerd voordat de btw-aangifte wordt ingediend (niet van toepassing bij Rugdekking DIY). Daarbij zijn wij jouw samenwerkingspartner voor al jouw vragen en zullen we je indien van toepassing blijven voorzien van tips en advies.

ik ga meer betalen per maand én moet meer zelf doen. Waarom?

  1. Het CijferParadijs is er een groot voorstander van (geworden) dat ondernemers zelfredzaam zijn en zoveel mogelijk van hun boekhouding zelf doen. Zo krijg jij inzicht en grip op de cijfers van jouw bedrijf. Niet wij maar jij bent eigenaar van jouw onderneming waar cijfers en geld een belangrijk onderdeel van zijn;
  2. Automatisering maakt het steeds eenvoudiger om de boekhouding zelf te doen. Jij kent het verhaal van jouw onderneming waardoor het makkelijker is om jouw uitgaven (inkoopfacturen) te “labelen” en op een kostenpost te boeken. Doordat jij zelf de bank controleert, zul je geen vraagposten meer krijgen van ons. Dat gespam houdt dus op ;)
  3. Krapte op de arbeidsmarkt zorgt er voor dat wij de afgelopen jaren geen goed geschoolde en betaalbare medewerkers hebben kunnen vinden, die wij de zorg voor onze klanten willen toevertrouwen. Het is fijn dat studenten ons kunnen helpen met basis werkzaamheden, maar daar kunnen wij geen bedrijf op bouwen. Dat kunnen wij wel op de samenwerking met jou!
  4. Wat dat betaalbaar betreft: de huidige loonkosten zijn nogal gestegen het afgelopen jaar. En dat geldt ook voor de kosten voor onze software. Twee factoren waar wij afhankelijk van zijn om professioneel met jou samen te kunnen werken;
  5. Het CijferParadijs werkt naar waarde en resultaat. Onze waarde heeft zich sinds 2009 ruimschoots bewezen. Wij blijven in ontwikkeling en houden onze fiscale scholing goed bij. Wij gaan mee met onze tijd. Ken jij een ander kantoor dat cijfers uit het verleden koppelt aan geld van nu én de toekomst en daar Human of Spirituele Design aan toevoegt? Nou dan! ;)
  6. Al ruim een jaar nemen wij alleen nieuwe klanten aan op basis van het nieuwe Rugdekking pakket voor het tarief van 140 euro per maand. Deze ondernemers werken met veel plezier en voldoening áan hun boekhouding en met Het CijferParadijs. Zij zijn zelf eigenaar en klaar voor de toekomst. Dat gunnen wij jou ook!

ik heb geen tijd of geen zin om mijn boekhouding zelf te doen en wil deze verandering niet.
Voor jou blijft het pakket Hand in Hand beschikbaar. Er verandert niets aan de samenwerking. Wel aan het tarief per maand.

ik ben akkoord met de wijziging om zelf meer aan mijn boekhouding te doen. Maar ik zou graag minder dan €140 per maand willen betalen.
Voor jou is er het pakket Rugdekking DIY. Wij zorgen nog steeds voor jouw jaarcijfers en IB-aangifte. Maar gedurende het jaar doe jij zelf de boekhouding, zonder controles door ons en dien jij zelf de btw-aangiftes in. Gedurende het boekjaar kun je wel bij ons terecht voor vragen.
Omdat wij niet meer maandelijks in jouw boekhouding meekijken, kunnen wij je ook geen persoonlijk advies meer geven.

wat ga ik aan Snelstart voor inKaart betalen?
onder voorbehoud van wijzigingen is op dit moment de prijs van inKaart €18 per maand excl. btw. Voor inStap betaal jij nu €12,50 ex btw

ik wil de samenwerking met het CijferParadijs opzeggen. Hoe doe ik dat?
Voordat je definitief beslist: zullen we eerst nog even bellen om de opties en veranderingen persoonlijk door te nemen?
En anders mag je ons gewoon een mailtje sturen met deze beslissing. Chatten via onze website kan ook. Wij sturen je dan een bevestiging van de opzegging en wat praktische afspraken over de afronding en overdracht van werkzaamheden.

Referenties

Laura Grüntjens

“Mariëtte vertelt lekker, helder en vooral enthousiast. Het meest nuttige van de online workshop vond ik de verschillende rekeningen openen. Dat was echt een eye-opener!”

Laura Grüntjens

Loes Kamst

“Ik kwam naar de trainingsdag voor inzicht en om kracht op te doen. Het was een dag vol inspiratie. Tanja was zeer duidelijk en rustig.”

Loes Kamst

Jelle Batteram

“Je voelt je bij Tanja ontzettend op je gemak terwijl het voor mij toch vrij persoonlijke materie is.”

Jelle Batteram

Roos van Harderwijk

“Administratie & geld. Ik vind het ingewikkeld en gewoon niet leuk. Tanja en Mariëtte hebben mij geholpen dit scherp te krijgen”

Roos van Harderwijk

Ingrid Boot

“Ik werk al behoorlijk wat jaren als ondernemer, maar al die jaren vond ik het lastig om een goed overzicht te krijgen in mijn financiële administratie. ik deed maar wat …beetje sparen , rekeningen betalen , best ok. Deze workshop met Tanja heeft mij alle tools gegeven waarmee ik volledig aan de slag kan.”

Ingrid Boot

Mary Nap

“Dit ging veel dieper dan kennis van geld. Moneymindset! Leuk om met het geldspel de inkomsten en kosten van je eigen bedrijf duidelijk te maken. Inzicht in je financiën is heel belangrijk.”

Mary Nap

Guy Klooster

“Ik ben erg tevreden met de samenwerking en het contact met Ellen. Ik probeer alles op de juiste posten te boeken, Ellen corrigeert waar nodig. Tot op heden erg tevreden, raad het iedereen aan”

Guy Klooster

Raymond & Linda

“We waren erg nieuwsgiering naar de training Cijfers & Geld en de dag heeft aan alle verwachtingen voldaan. Het inzicht dat meer ondernemers met dezelfde problemen zitten. En dat we cijfers best wel goed begrijpen! Het was een leerzame dag en we kunnen de training van harte aanbevelen.”

Raymond en Linda

Eva Cornet

“Mariëtte coacht je op een prettige manier zodat je meer focus je onderneming kunt aanbrengen en beter je ideale klant kunt bepalen. Echt een aanrader!”

Eva Cornet

Odette

“Tanja creeert een open, veilige warme sfeer in de masterclass. Door spaardoelen helder te krijgen wordt het makkelijker en leuker!”

Odette

Jolanda Schut

“Ik wilde graag meer inzicht in cijfers. Het was fijn om tijdens de training meer kennis op te doen. Bijvoorbeeld het verschil tussen cijfers en geld. Dank je wel Tanja!”

Jolanda Schut

Vincent Voorduin

“Mariëtte en Tanja hebben mij geholpen om mijn cash flow in kaart te brengen. Door te werken met het CijferParadijs werd voor mij duidelijk waar kansen lagen tot (financiële) groei en waar ik eventueel kon besparen op kosten. Het heeft mijn ontwerpbureau een enorme boost geven en meer plezier  in het werken met geld. Ik beveel ze van harte aan.”

Vincent Voorduin

Linda Hof

“Bij Tanja heb ik de masterclass Grip op Geld gevolgd. Een fijne middag vol goede inzichten! Echt een aanrader!”

Linda Hof

Anne-Marije van Riet

“Inzicht in cijfers geeft plezier, waardoor geld een andere lading krijgt!”

Anne-Marije van Riet

Miriam van der Zee

“Ik ben weer wakker geschud en aan het denken gezet”

Miriam van der Zee

Angelique Goos

“De potjes helpen mij overzicht te behouden!”

Angelique Goos

Annemiek Beets

“Ik ging open de training in. Heb me weer over grenzen heen gezet; heb nu inzicht in mijn eigen cijfers. Ik kan een training door Tanja zeker aanraden aan anderen!”

Annemiek Beets

Evie Daniels

“Mariëtte weet je als ondernemer enthousiast te maken voor cijfers. Ik heb nu goed overzicht over mijn financiën en en ga veel planmatiger en efficiënter te werk. En zo wordt mijn onderneming steeds gezonder, op alle terreinen”

Evie Daniels

Richard Wolfe

“…. Pijn… ondernemerspijn…. het ging eigenlijk heel goed met mijn bedrijf als je keek naar de klanttevredenheid maar toch was wat er onder de streep over bleef jaar na jaar teleurstellend. Dankzij de dames van Het CijferParadijs en hun begeleiding in de Grip op Geld methode scoor ik als ondernemer duidelijk een hoger cijfer en een rustigere vakantie”

Richard Wolfe

Sanna Langereis

“Een hele fijne middag ‘Grip op Geld’ heb ik mogen volgen. Eindelijk echt overzicht over de financiën van mijn onderneming. Ik weet nu welke stappen ik wil nemen dit jaar en wat ik te doen heb om te gaan groeien. Ik begin cijfers leuk te vinden!”

Sanna Langereis

Yara van den Eertwegh

“Mijn wens was meer zekerheid ervaren in overzicht hebben op mijn financiën, weten dat mijn administratie klopt. En hoe ik kan omgaan met verschillende potjes en geld opzij leggen. De excel tool en het gedachtegoed van Profit First biedt mij dat nu”

Yara van den Eertwegh

Ben Prins

“In de masterclass merkte ik al dat cijfers concreter zijn en ook dat er meer overzicht is. De sfeer was heel open en informeel. Heel fijn! Dat maakt de lastige cijferwereld veel toegankelijker”

Ben Prins

Jose Koster

“Zo blij dat ik door Het CijferParadijs wordt ondersteund bij mijn financieel management! Deze vrouwen verstaan hun vak en weten het concept ‘boekhouden’ ook nog eens zo te brengen dat je er bijna zin in krijgt. Nu ik zicht heb op mijn financiële stromen heb ik veel meer rust”

Jose Koster

Annemieke Jongbloed

“De masterclass was helder met een goede opbouw, persoonlijk en uitdagend. ik ben nu in staat realistische doelen te stellen.”

Annemiek Beets

Marcella van Doorn

“Als zelfstandig ondernemer maak ik gebruik van de diensten van Het CijferParadijs. Ik ben supertevreden. Werken met het programma Snelstart waardoor boekhouden weer leuk word en mij niet veel tijd kost. Yvonne is de stille motor: bescheiden en op de achtergrond verzorgt zij de BTW-aangifte en reageert ze op vragen tussendoor. Betrouwbaar en degelijk!”

Marcella van Doorn

Jolanda de Jong

“Na de masterclass Grip op Geld ben ik zekerder geworden om mijn bedrijf verder te helpen. Ik ben de geldcoaches erg dankbaar voor deze kans en raad het iedereen aan. Professioneel en ze geven je vertrouwen, ook als je weinig met boekhouden en geld hebt”

Jolanda de Jong

Charlotte Puyman

“Ik vond het een heel zinvolle en waardevolle middag! De masterclass Grip op Geld biedt het inzicht om met meer vertrouwen en gevoel van vrijheid uitgaven te plannen”

Charlotte Puyman

Rob Nierop

“Het CijferParadijs werkt al jaren samen met Snelstart. Als klant word je op een fijne manier en echt als mens en ondernemer ondersteund. Geen administratie stress meer en alle focus op de toekomst!”

Rob Nierop

Jacklin Goverde

“Het is voor mij een verademing dat ik het niet alleen hoef te doen. Want je kan dingen wel snappen maar het voor jezelf doen is een heel ander verhaal, daarvoor moet je gewoon met een expert samenwerken. Zoals de toppers van Het CijferParadijs!”

Jacklin Goverde

Neem contact met ons op