Testimonials

 

Hoe ervaren klanten Het CijferParadijs? 
Wil jij ook een veer op onze hoed steken? Stuur dan een email, dit wordt erg gewaardeerd!

Ik vond het een heel zinvolle en waardevolle middag! De masterclass Grip op Geld biedt het inzicht om met meer vertrouwen en gevoel van vrijheid uitgaven te plannen.

Charlotte Puyman, InTussentijd


Administratie & geld. Ik vind het ingewikkeld en gewoon niet leuk. Tanja en Mariëtte hebben mij geholpen dit scherp te krijgen.

Roos van Harderwijk, Artvisor

 

Ik ben erg tevreden met de samenwerking en het contact met Ellen.
 
Ik probeer alles op de juiste posten te boeken, Ellen corrigeert waar nodig (is voor mij een learning curve).
 
Tot op heden erg tevreden, zou het iedereen aanraden.

 

Guy Klooster, Avant-Garde Health

 

Mariette coacht je op een prettige manier zodat je meer focus in je onderneming kunt aanbrengen en beter je ideale klant kunt bepalen. Echt een aanrader!

Eva Cornet, Fit met Eva


Mariëtte weet je als ondernemer enthousiast te maken voor cijfers. Elke keer als ik haar gesproken heb, ben ik geïnspireerd in mijn ondernemerschap, onafhankelijkheid en om het nog beter te gaan doen. Ik heb nu goed overzicht over mijn financiën en en ga veel planmatiger en efficiënter te werk. En zo wordt mijn onderneming steeds gezonder, op alle terreinen

Evie Daniels, De impact factor


Het ondernemen zit mij in het bloed. Boekhouden, belasting aangiftes doen, de regeltjes kennen en de boel op orde houden…dat is mij niet zo gegeven. Maar gelukkig verzorgt Het CijferParadijs. Wat een rust geeft dat! Nu ik weet dat dit stuk professioneel wordt gedaan voor mij kan ik mij richten op dat waar ik mee bezig wil zijn!

Jose Koster, verheldering en inzicht


Als zelfstandig ondernemer maak ik sinds december 2020 gebruik van de diensten van Het CijferParadijs. Ik ben supertevreden. Mariette ontzorgt daadwerkelijk, reageert snel op vragen tussendoor, geeft vakkundige tips en verzorgt de BTW-aangifte ieder kwartaal. En bovendien werkt Het CijferParadijs met het boekhoudprogramma (Snelstart) waardoor boekhouden weer leuk word en mij niet te veel tijd kost. Ik kan het CijferParadijs aanraden aan elke ondernemer!

loopbaancoach Marcella van Doorn, Design your new job


SnelStart werkt al jaren samen met het CijferParadijs. Als accountmanager zie ik hoe er van cijfers ook een feestje kan worden gemaakt. Als klant word je op een fijne manier en echt als mens en ondernemer ondersteund. De brede advisering en ondersteuning plus inzet van de nieuwste softwaremogelijkheden om het nog wat makkelijker en sneller maken, maken je leven als ondernemer zo veel prettiger. Geen administratie stress meer en alle focus op de toekomst!

Rob Nierop, accountmanager Snelstart


…. Pijn… ondernemerspijn…. het ging eigenlijk heel goed met mijn bedrijf als je keek naar de klanttevredenheid maar toch was wat er onder de streep over bleef jaar na jaar teleurstellend. En toen kwam Tanja naar me toe en vroeg “wil je anders niet met ons een Grip op Geld traject doorlopen?”.
In 2018 zijn we er mee begonnen en ik durf nu de open deur in te koppen: ”..had ik veel eerder moeten doen”. Omdat de methode van Profit First een heerlijk begrijpbare en stuurbare financiële huishouding oplevert waarbij zaken als doelstellingen bepalen en erop managen ook voor de MKBer een haalbare kaart wordt ipv noodzakelijk kwaad (die ik dan maar gewoon uit mijn mouw schud ipv goed doe). Dankij de dames van het CijferParadijs en hun begeleiding in de Profit First methode scoor ik als ondernemer duidelijk een hoger cijfer en een rustigere vakantie 🙂

Richard Wolfe, eigenaar Wolfe Business Development / Email Handyman


Met beide handen aangepakt.
Hoeveel btw ik moet betalen elke maand is wel duidelijk, maar wat moet ik nog meer wegzetten, wat kan ik verwachten, en hoeveel kan ik privé gebruiken? Het spookt altijd door mijn hoofd. Met beide handen heb ik dan ook Tanja’s suggestie om Profit First te gaan doen aangepakt. Ze heeft me meegenomen en inzicht gegeven in wat het me op kan leveren en vervolgens zijn we het stap voor stap gaan doen. Met haar tips en trucs was het zo gepiept. En daarbij heeft Tanja de gave om echt te luisteren naar mijn vragen en te begrijpen wat ik als ondernemer nodig hebt. Dat maakt samenwerken een feestje.

Daphne Pas, Pas enzo


Wanneer je een goede boekhouder zoekt, dan ben je nu op de goede plek. Een aantal jaren geleden was ik ook op zoek naar een boekhouder en heb ik er vele gesproken. Bij Het CijferParadijs had ik direct een goed gevoel en dat geldt nog steeds. Dit komt door de kennis en kunde, de prettige, heldere communicatie en de betrokkenheid. Zeg nou zelf, de cijfers zijn een belangrijk onderdeel van je onderneming en daar wil je dat een ander er net zo zorgvuldig mee omgaat, toch?! Het CijferParadijs doet dat. Ze denken met je mee, kijken vooruit en daar waar mogelijk, bieden ze oplossingen. Mijn tip: maak gewoon een afspraak ter kennismaking en kijk of Het CijferParadijs bij je past.

Thalita van Heems, Lady Butler 


Het fijne van het Cijferparadijs is dat ze ontzettend kundig zijn, prettig communiceren en het allemaal niet ingewikkelder maken dan het is. Dat is voor mij echt een verademing. Als ik iets vraag krijg ik een helder en begrijpelijk antwoord, waardoor ik er zelf mee verder kan. Het voelt zo lekker no-nonsense aan. Ineens doe ik nu mijn btw-boekhouding terwijl ik daar eerder als een berg tegenop zag. Doordat ik elk kwartaal de mogelijkheid heb om over lopende zaken te overleggen, ervaar ik geen drempel om met vragen te komen. We hebben het ook breder over mijn bedrijf en wat ik ermee wil. Het voelt gelijkwaardig. En heel belangrijk: het zijn fijne mensen.

Annemarie de Haas, schrijfster/coach


Via-via zijn we bij Het CijferParadijs beland. En gelukkig maar ook. Je merkt gewoon dat deze dames plezier hebben in wat ze doen. En dat is juist zo belangrijk. Gewoon lekker normaal op een relaxte manier zaken doen, persoonlijk blijven en toch perfect werk leveren. Ondernemen met gevoel en elkaar helpen.

Davey Daemen, Webrixs BV


Vroeger had je Charlies Angels, nu zijn er de vrouwen van het Cijferparadijs.
Sinds 1993 ben ik zelfstandig en voor het eerst voel ik me gezien, gehoord en begrepen door mijn boekhouder. Met mijn blinde vlek voor cijfers en financiën, is dit een groot compliment. Met al mijn vragen kan ik er terecht, ze hebben engelengeduld om mij de antwoorden ook te laten begrijpen. Ze hebben mijn ‘schoenendoos’ tot een goed werkbaar systeem gemaakt en ik laat de hele boekhouding in alle vertrouwen over aan deze Deskundige Dames!Deze overstap had ik jaren geleden moeten maken, maar ben erg gelukkig dat ik ‘m nu wel heb gemaakt.

Arianne van Galen, Diamant Coaching


“Toen ik jaren geleden begon met mijn CutTheWeb koos ik meteen voor het CijferParadijs. Het is wellicht mijn beste beslissing tot nu toe. Dit kost geen geld, dit levert alleen maar geld op. VEEL geld. Om nog maar niet te spreken van de tijdsbesparing en rust. Ze kennen de wegen, stellen de juiste vragen, weten wat wel en niet kan, mag en werkt. Ze komen ongevraagd met tips en houden mijn organisatie financieel in de gaten met maandelijkse overzichten. Waanzinnig! Boekhouding, belasting, loonadministratie en financiële controle dus. Ik hou deze helden mijn hele zakelijke leven heel dicht in mijn buurt.”

Derk Pas, eigenaar CutTheWeb