WIL JE MET ONS KENNISMAKEN?

Human Design

geldcoachingDe overeenkomst tussen geld en energie?

Je kunt het beide maar 1x uitgeven. En als je dat goed doet, dan komt het als een boomerang in overvloed weer naar je terug.

Geld op een goede manier uitgeven betekent onder andere geld aankijken bij het maken van beslissingen, overzicht creëren, keuzes maken, je hartsverlangen voelen en volgen, ideeën vertalen naar geld en er soms een nachtje over slapen.

Energie op een goede manier inzetten betekent moeiteloos beslissingen nemen. Jouw geluksformule volgen en dat wat voor jou succes is creëren. Het betekent soms wachten op wat komen gaat of wachten op een uitnodiging. Initiatief nemen en in actie komen of er juist een nachtje over slapen.

HUMAN DESIGN

Human Design geeft jou tools om jouw energetische rol hier op aarde te vervullen, zodat jij van waarde bent; voor je zelf en de wereld om je heen. Jouw Human Design chart is een weergave van jouw energieprofiel en vertelt welke energie jij brengt en welke energie jij haalt. Jouw Human Design profiel ontstond op het precieze moment van jouw geboorte en is daardoor uniek. Het is jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing over hoe het voor jou makkelijker is om in deze wereld te creëren wat jij wilt creëren.

Human Design vertelt je niet wie je bent, wat jouw talenten zijn of jouw voorkeuren. Het is een tool die jou helpt beslissingen te nemen die voor jou kloppend zijn. Het geeft handvatten wanneer in actie te komen en wanneer niet. Een tool die je laat zien op welke thema’s jij geconditioneerd bent en waarvan je je weer mag bevrijden.

Human Design kwam in de jaren 80 tot ons en is een empirische wetenschap. Wat zoveel betekent als een ‘wetenschap in ontwikkeling’ door met elkaar te experimenteren en onze bevindingen te delen. Het is een verbinding tussen kwantum fysica en esoterische wijsheden zoals iChing, Kabala en astrologie. De chart laat zien wat jouw energetische rol, strategie en autoriteit is. Jouw superpowers en jouw valkuilen. Het bestaat uit energiecentra, kanalen en poorten.

Human Design introductiereading

Mariëtte neemt je mee in jouw basisfundament van rol, strategie en autoriteit. Als mens en als ondernemer. Je ontvangt een persoonlijke video met uitleg en toelichting. En bovendien een verkorte rapportage van jouw Human Design chart met handvatten om jouw energie zo in te zetten dat je het meeste en het beste uit jezelf haalt.

Investering €55 excl. 21% btw –  (of gratis bij een klankbordgesprek of geldcoaching-sessie)

Vermeld bij je aanmelding jouw geboortedatum, geboorteplaats (en land als je niet in Nederland bent geboren) en zo nauwkeurig mogelijk het tijdstip van jouw geboorte. Met je digid en voor zo’n €15 kun je jouw geboorteakte online opvragen bij de gemeente waarin jij geboren bent. Op deze akte staat het tijdstip vermeld.

Jaaaa, ik wil meer weten over mijn energetische geluksformule

Wil je meer dan alleen een introductievideo?

Ook een live-reading incl. uitleg over de energiecentra is mogelijk. Hiervoor betaal jij €125 excl. 21% btw

Yes ik wil live!

Of bestel hier jouw persoonlijke Human Design boek

Referenties

Ingrid Boot

“Ik werk al behoorlijk wat jaren als ondernemer, maar al die jaren vond ik het lastig om een goed overzicht te krijgen in mijn financiële administratie. ik deed maar wat …beetje sparen , rekeningen betalen , best ok. Deze workshop met Tanja heeft mij alle tools gegeven waarmee ik volledig aan de slag kan.”

Ingrid Boot

Richard Wolfe

“…. Pijn… ondernemerspijn…. het ging eigenlijk heel goed met mijn bedrijf als je keek naar de klanttevredenheid maar toch was wat er onder de streep over bleef jaar na jaar teleurstellend. Dankzij de dames van Het CijferParadijs en hun begeleiding in de Grip op Geld methode scoor ik als ondernemer duidelijk een hoger cijfer en een rustigere vakantie”

Richard Wolfe

Mary Nap

“Dit ging veel dieper dan kennis van geld. Moneymindset! Leuk om met het geldspel de inkomsten en kosten van je eigen bedrijf duidelijk te maken. Inzicht in je financiën is heel belangrijk.”

Mary Nap

Jolanda Schut

“Ik wilde graag meer inzicht in cijfers. Het was fijn om tijdens de training meer kennis op te doen. Bijvoorbeeld het verschil tussen cijfers en geld. Dank je wel Tanja!”

Jolanda Schut

Raymond & Linda

“We waren erg nieuwsgiering naar de training Cijfers & Geld en de dag heeft aan alle verwachtingen voldaan. Het inzicht dat meer ondernemers met dezelfde problemen zitten. En dat we cijfers best wel goed begrijpen! Het was een leerzame dag en we kunnen de training van harte aanbevelen.”

Raymond en Linda

Anne-Marije van Riet

“Inzicht in cijfers geeft plezier, waardoor geld een andere lading krijgt!”

Anne-Marije van Riet

Loes Kamst

“Ik kwam naar de trainingsdag voor inzicht en om kracht op te doen. Het was een dag vol inspiratie. Tanja was zeer duidelijk en rustig.”

Loes Kamst

Yara van den Eertwegh

“Mijn wens was meer zekerheid ervaren in overzicht hebben op mijn financiën, weten dat mijn administratie klopt. En hoe ik kan omgaan met verschillende potjes en geld opzij leggen. De excel tool en het gedachtegoed van Profit First biedt mij dat nu”

Yara van den Eertwegh

Jolanda de Jong

“Na de masterclass Grip op Geld ben ik zekerder geworden om mijn bedrijf verder te helpen. Ik ben de geldcoaches erg dankbaar voor deze kans en raad het iedereen aan. Professioneel en ze geven je vertrouwen, ook als je weinig met boekhouden en geld hebt”

Jolanda de Jong

Charlotte Puyman

“Ik vond het een heel zinvolle en waardevolle middag! De masterclass Grip op Geld biedt het inzicht om met meer vertrouwen en gevoel van vrijheid uitgaven te plannen”

Charlotte Puyman

Ben Prins

“In de masterclass merkte ik al dat cijfers concreter zijn en ook dat er meer overzicht is. De sfeer was heel open en informeel. Heel fijn! Dat maakt de lastige cijferwereld veel toegankelijker”

Ben Prins

Roos van Harderwijk

“Administratie & geld. Ik vind het ingewikkeld en gewoon niet leuk. Tanja en Mariëtte hebben mij geholpen dit scherp te krijgen”

Roos van Harderwijk

Eva Cornet

“Mariëtte coacht je op een prettige manier zodat je meer focus je onderneming kunt aanbrengen en beter je ideale klant kunt bepalen. Echt een aanrader!”

Eva Cornet

Linda Hof

“Bij Tanja heb ik de masterclass Grip op Geld gevolgd. Een fijne middag vol goede inzichten! Echt een aanrader!”

Linda Hof

Laura Grüntjens

“Mariëtte vertelt lekker, helder en vooral enthousiast. Het meest nuttige van de online workshop vond ik de verschillende rekeningen openen. Dat was echt een eye-opener!”

Laura Grüntjens

Sanna Langereis

“Een hele fijne middag ‘Grip op Geld’ heb ik mogen volgen. Eindelijk echt overzicht over de financiën van mijn onderneming. Ik weet nu welke stappen ik wil nemen dit jaar en wat ik te doen heb om te gaan groeien. Ik begin cijfers leuk te vinden!”

Sanna Langereis

Guy Klooster

“Ik ben erg tevreden met de samenwerking en het contact met Ellen. Ik probeer alles op de juiste posten te boeken, Ellen corrigeert waar nodig. Tot op heden erg tevreden, raad het iedereen aan”

Guy Klooster

Annemieke Jongbloed

“De masterclass was helder met een goede opbouw, persoonlijk en uitdagend. ik ben nu in staat realistische doelen te stellen.”

Annemiek Beets

Jose Koster

“Zo blij dat ik door Het CijferParadijs wordt ondersteund bij mijn financieel management! Deze vrouwen verstaan hun vak en weten het concept ‘boekhouden’ ook nog eens zo te brengen dat je er bijna zin in krijgt. Nu ik zicht heb op mijn financiële stromen heb ik veel meer rust”

Jose Koster

Jelle Batteram

“Je voelt je bij Tanja ontzettend op je gemak terwijl het voor mij toch vrij persoonlijke materie is.”

Jelle Batteram

Evie Daniels

“Mariëtte weet je als ondernemer enthousiast te maken voor cijfers. Ik heb nu goed overzicht over mijn financiën en en ga veel planmatiger en efficiënter te werk. En zo wordt mijn onderneming steeds gezonder, op alle terreinen”

Evie Daniels

Odette

“Tanja creeert een open, veilige warme sfeer in de masterclass. Door spaardoelen helder te krijgen wordt het makkelijker en leuker!”

Odette

Vincent Voorduin

“Mariëtte en Tanja hebben mij geholpen om mijn cash flow in kaart te brengen. Door te werken met het CijferParadijs werd voor mij duidelijk waar kansen lagen tot (financiële) groei en waar ik eventueel kon besparen op kosten. Het heeft mijn ontwerpbureau een enorme boost geven en meer plezier  in het werken met geld. Ik beveel ze van harte aan.”

Vincent Voorduin

Miriam van der Zee

“Ik ben weer wakker geschud en aan het denken gezet”

Miriam van der Zee

Inge Parren

” ‘De reis van de ondernemer’ is heel helder en toepasbaar en Mariëtte brengt haal verhaal op een nuchtere en praktische manier, daar hou ik van!”

Inge Parren

Rob Nierop

“Het CijferParadijs werkt al jaren samen met Snelstart. Als klant word je op een fijne manier en echt als mens en ondernemer ondersteund. Geen administratie stress meer en alle focus op de toekomst!”

Rob Nierop

Annemiek Beets

“Ik ging open de training in. Heb me weer over grenzen heen gezet; heb nu inzicht in mijn eigen cijfers. Ik kan een training door Tanja zeker aanraden aan anderen!”

Annemiek Beets

Jacklin Goverde

“Het is voor mij een verademing dat ik het niet alleen hoef te doen. Want je kan dingen wel snappen maar het voor jezelf doen is een heel ander verhaal, daarvoor moet je gewoon met een expert samenwerken. Zoals de toppers van Het CijferParadijs!”

Jacklin Goverde

Angelique Goos

“De potjes helpen mij overzicht te behouden!”

Angelique Goos

Marcella van Doorn

“Als zelfstandig ondernemer maak ik gebruik van de diensten van Het CijferParadijs. Ik ben supertevreden. Werken met het programma Snelstart waardoor boekhouden weer leuk word en mij niet veel tijd kost. Yvonne is de stille motor: bescheiden en op de achtergrond verzorgt zij de BTW-aangifte en reageert ze op vragen tussendoor. Betrouwbaar en degelijk!”

Marcella van Doorn

Neem contact met ons op