Hoe

 

Hoe ervaren klanten Het CijferParadijs? Hoe dóen wij het eigenlijk?
Wil jij ook een veer op onze hoed steken? Stuur dan een email, dit wordt erg gewaardeerd!


Met beide handen aangepakt.
Hoeveel btw ik moet betalen elke maand is wel duidelijk, maar wat moet ik nog meer wegzetten, wat kan ik verwachten, en hoeveel kan ik privé gebruiken? Het spookt altijd door mijn hoofd. Met beide handen heb ik dan ook Tanja’s suggestie om Profit First te gaan doen aangepakt. Ze heeft me meegenomen en inzicht gegeven in wat het me op kan leveren en vervolgens zijn we het stap voor stap gaan doen. Met haar tips en trucs was het zo gepiept. En daarbij heeft Tanja de gave om echt te luisteren naar mijn vragen en te begrijpen wat ik als ondernemer nodig hebt. Dat maakt samenwerken een feestje.

Daphne Pas, Pas enzo


Wanneer je een goede boekhouder zoekt, dan ben je nu op de goede plek. Een aantal jaren geleden was ik ook op zoek naar een boekhouder en heb ik er vele gesproken. Bij Het CijferParadijs had ik direct een goed gevoel en dat geldt nog steeds. Dit komt door de kennis en kunde, de prettige, heldere communicatie en de betrokkenheid. Zeg nou zelf, de cijfers zijn een belangrijk onderdeel van je onderneming en daar wil je dat een ander er net zo zorgvuldig mee omgaat, toch?! Het CijferParadijs doet dat. Ze denken met je mee, kijken vooruit en daar waar mogelijk, bieden ze oplossingen. Mijn tip: maak gewoon een afspraak ter kennismaking en kijk of Het CijferParadijs bij je past.

Thalita van Heems, Lady Butler 

virtual-personal-assistant-lady-butler-logo

 

 

 


Het fijne van het Cijferparadijs is dat ze ontzettend kundig zijn, prettig communiceren en het allemaal niet ingewikkelder maken dan het is. Dat is voor mij echt een verademing. Als ik iets vraag krijg ik een helder en begrijpelijk antwoord, waardoor ik er zelf mee verder kan. Het voelt zo lekker no-nonsense aan. Ineens doe ik nu mijn btw-boekhouding terwijl ik daar eerder als een berg tegenop zag. Doordat ik elk kwartaal de mogelijkheid heb om over lopende zaken te overleggen, ervaar ik geen drempel om met vragen te komen. We hebben het ook breder over mijn bedrijf en wat ik ermee wil. Het voelt gelijkwaardig. En heel belangrijk: het zijn fijne mensen.

Annemarie de Haas, schrijfster/coach


Via-via zijn we bij Het CijferParadijs beland. En gelukkig maar ook. Je merkt gewoon dat deze dames plezier hebben in wat ze doen. En dat is juist zo belangrijk. Gewoon lekker normaal op een relaxte manier zaken doen, persoonlijk blijven en toch perfect werk leveren. Ondernemen met gevoel en elkaar helpen.

Davey Daemen, Webrixs BV

webrixs-logo-web


Vroeger had je Charlies Angels, nu zijn er de vrouwen van het Cijferparadijs.
Sinds 1993 ben ik zelfstandig en voor het eerst voel ik me gezien, gehoord en begrepen door mijn boekhouder. Met mijn blinde vlek voor cijfers en financiën, is dit een groot compliment. Met al mijn vragen kan ik er terecht, ze hebben engelengeduld om mij de antwoorden ook te laten begrijpen. Ze hebben mijn ‘schoenendoos’ tot een goed werkbaar systeem gemaakt en ik laat de hele boekhouding in alle vertrouwen over aan deze Deskundige Dames!Deze overstap had ik jaren geleden moeten maken, maar ben erg gelukkig dat ik ‘m nu wel heb gemaakt.

Arianne van Galen, Diamant Coaching

www.diamantcoaching.nl


“Toen ik jaren geleden begon met mijn CutTheWeb koos ik meteen voor het CijferParadijs. Het is wellicht mijn beste beslissing tot nu toe. Dit kost geen geld, dit levert alleen maar geld op. VEEL geld. Om nog maar niet te spreken van de tijdsbesparing en rust. Ze kennen de wegen, stellen de juiste vragen, weten wat wel en niet kan, mag en werkt. Ze komen ongevraagd met tips en houden mijn organisatie financieel in de gaten met maandelijkse overzichten. Waanzinnig! Boekhouding, belasting, loonadministratie en financiële controle dus. Ik hou deze helden mijn hele zakelijke leven heel dicht in mijn buurt.”

Derk Pas, eigenaar CutTheWeb

www.cuttheweb.nl


“Sommige dingen daar wil je nooit meer van af. Dit heb ik ook ervaren met de dienstverlening van Mariette en Tanja van Het Cijferparadijs. Zij doen inmiddels ruim 7 jaar mijn factoring, boekhouding en belastingaangiften en ze maken van mij een betere ondernemer. Waarom? Nou ten eerste omdat ze deze zaken zoveel beter en kosten efficiënter kunnen uitvoeren dan ik waardoor ze zichtbaar waarde toevoegen aan mijn bedrijf. Ten tweede, minstens even belangrijk, omdat het zo ontzettend prettig en makkelijk samenwerken is. Ik kan Het Cijferparadijs aanraden aan elke ondernemer die bonnen en
blauwe enveloppen niet zelf als core-business heeft, zodat je beter bezig bent met wat die core-business
wel is!”

Richard Wolfe, eigenaar Wolfe Business Development / Email Handymanwww.emailhandyman.nlwww.wolfebusinessdevelopment.com