Profit First

image002

Profit First

Profit First is een praktische en beproefde methode om geldstromen binnen je bedrijf snel en eenvoudig te behe(e)r(s)en. Met 1 blik op je bankrekeningen weet jij hoe jouw bedrijf er voor staat. De beloning van een winstuitkering per kwartaal – als dank voor jouw inzet en het risico dat je loopt als ondernemer – staat centraal.

Profit First zorgt voor een vast salaris, voldoende geld om alle noodzakelijke bedrijfskosten te betalen en voor een spaarpot voor de belastingdienst. Geen verrassingen achteraf!

Profit First is het hebben van een plán! Het zorgt er voor dat jij kan doen wat je wilde doen toen jij je bedrijf begon: idealen waarmaken, een gat in de markt opvullen. En er zelf ook nog lekker aan verdienen.

Profit First is er voor ondernemers die trots zijn op hun bedrijf, maar de punten op de (financiële) i willen zetten: een vast salaris, een winstuitkering, een spaarpot voor toekomstige investeringen, grip op geld en begrip van cijfers.

Profit First is er voor ondernemers die problemen ervaren met hun liquiditeit (cashflow): als er geld te weinig binnen komt of te veel uit gaat.

Profit First is er ook voor startende ondernemers om direct vanaf het begin een gezonde basis te bouwen zodat jij je dromen waar kunt gaan maken.

Profit First  geeft je ontzettend veel inzicht:

  • moet ik meer omzet maken voor het salaris dat ik wil verdienen?
  • welke kosten zijn noodzakelijk en waar kan ik bezuinigen?
  • betalen mijn klanten wel op tijd?
  • durf ik wel voldoende te vragen voor mijn producten en diensten?
  • wat is eigenlijk mijn relatie met geld?
  • welke missie wil ik leven en hoeveel geld is daar voor nodig?
  • werk ik voor mijn bedrijf, of werkt het bedrijf voor mij?

Samen met jouw Profit First coach neem jij die vragen onder de loep die jou van alles over jouw bedrijf vertellen. Je gaat je op de toekomst richten, in plaats van ad hoc in het hier en nu geld uit te geven. Je kunt rustig de deur sluiten en op vakantie gaan want de toko werkt ook zonder jou door. Je kunt rustig slapen gaan, want in de pot Belastingen zit voldoende voor de aanslag die komen gaat.

Dat is wat Profit First voor jou doet. En waarschijnlijk nog veel meer!

Ik wil graag een offerte

profit first varken naar rechts