disclaimer

Disclaimer

Ondanks dat Het CijferParadijs zich inzet voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze site, kunt u hieraan geen rechten ontlenen.
Het CijferParadijs behoudt zich het recht voor om de informatie en inhoud op deze site te wijzigen. Mochten er desondanks onjuistheden of verouderingen in de gegevens voorkomen, dan aanvaardt Het CijferParadijs geen enkele aansprakelijkheid.
Het CijferParadijs aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van andere sites waarnaar verwezen of doorgelinkt wordt.

Privacy statement

Het CijferParadijs respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag, aanvraag of aanmelding zo snel mogelijk af te handelen. Wij zullen deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Het CijferParadijs zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw opdracht of aanmelding. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.